Ohjelmapalvelu

Kokoussauna

Varattavissa iso kokoussauna, jonka voi varata työ- tai ihan kaveriporukalle. Saunarakennuksessa on oleskelu-/takkahuone, minikeittiö, mikroaaltouuni, erillinen jääkaappi sekä kahvinkeittomahdollisuus, puku- ja pesuhuone sekä kaksi wc:tä. Kokoussaunaan kuuluu iso terassi pihakalusteineen sekä tietysti kaasugrilli. Kokoussaunan pihassa on myös iso grillikatos. Kokoussaunalle on varattavissa siirrettävä palju.

Hyvin varusteltu ja upeasti sisustettu kokoussauna sopii kaikenlaiseen menoon! Takkahuoneelle on mahdollista tilata myös iltapalaa, anniskeluoikeuksia tilassa ei ole.

  

  

Yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa saunalle ja takkahuoneelle on mahdollista tilata hyvinvointiin liittyviä hoitoja tai tuote-esittelyjä.

Kylpypalju

Ympäri vuoden varattavissa oleva kylpypalju. Kylpypalju on siirrettävä ja sitä voi varata sekä mökeille että kokoussaunalle. Paljuttelu tuo tunnelmaa niin kesä- kuin talvi-iltoihinkin!

Ateriapalvelut

Valmistamme tilauksesta ryhmille ruokailuja.

Kokouspalvelut

Kokoustiloja on Mäkelän Lomatuvilla 10-25 henkilön ryhmille. Mäkituvalla on mahdollisuus kokouksen pitämiseen pienemmällä ja päärakennuksen tuvassa isommalla ryhmällä.

Kokousvälineinä on taulu-tv, fläppitaulu, sekä cd-soitin. Kokousaunalla on vapaa wifi käytettävissä. Taulu-tv on päärakennuksen pirtissä sekä kokoussaunalla.

Kokouspakettiin sisältyy aamukahvit, lounas sekä päiväkahvit. Päiväkahvit voidaan keittää nokipannussa pienen patikkamatkan päässä laavumäen hirsimökissä sekä nauttia samalla luonnonrauhasta!

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva paketti!

”Vihreän kullan polut”

Opastettu metsäretki ”Vihreän kullan poluilla” kestää noin 2-4 tuntia. Retken aikana tutustutaan talousmetsien hoitoon, metsän kehitykseen sekä monimuotoisiin käyttömahdollisuuksiin. Retken jälkeen nautitaan nokipannukahvit tulen loimussa hirsimajassa. Retki voidaan toteuttaa ns. miniretkenä, jonka pituus on noin 500 m ja päätteeksi nautitaan nokipannukahvit.

Välinevuokraus

Meiltä voi vuokrata polkupyöriä sekä talviaikaan lumikenkiä ja suksia.

Liinavaatevuokra sisältää tyynyliinan, alus- ja pussilakanan sekä käsi- ja kylpypyyhkeen.